Download Printer Usage Print Manager Software Software de Control de Impresiones - Español Version Logiciel de Gestion d Impression - Version Française Druckmanagement - Deutsche Version Software Gestione Stampa - Versión Italiana Software para Controle de Impressão - Versão Português Tulostuksenhallinta программа управления печати 打印管理软件 - 中文简体版 列印管理軟體 - 中文繁體版 プリンタ監視ソフト - 日本語版 인쇄 관리 소프트웨어 برنامج إدارة الطباعة tulostuksenhallinta price buy license print manager print manager Print Manager Software

Tulostuksenhallinta

print management


Print Manager Professional 11    

Windows 32-bit / 64-bit

 

Väritulostamisen nopea yleistyminen on johtanut tilanteeseen, jossa asiakirjatuotannon kulut voivat helposti kasvaa hallitsemattomiksi. Tämä asettaa kasvavia vaatimuksia tulostuksenseurannalle ja -hallinnalle. Print Manager tekee loppukäyttäjistä (Windows / Linux / Unix / Mac OS) vastuullisimpia tulostajia ja verkkoa kuormitetaan järkevämmin.

print control software

printer counter

Print Manager on ohjelma tulostuksen seuranta- ja hallinta. Se toimii lähes kaikkien kirjoittimien kanssa ja tukee standardeja tulostuskieliä. Järjestelmä on kehitetty tarkkailemaan, mittaamaan ja hallitsemaan laajojenkin verkkojen asiakirjaliikenteen toimintaa, mahdollistaen tehokkaamman ja tuottavamman työnkulun ja kustannusten vähentämisen. Käytettäessä Print Manager, tulostuskulut voidaan ohjata erillisille kulutileille, asiakkaille tai työnumeroille. Kulut voidaan siten kerätä omiksi laskuiksi tai raporteiksi. Se tukee MS Access-ja SQL-palvelimen (myös ilmainen versio SQL Server).

centralized print management

Print Manager on kattava ja helppokäyttöinen ratkaisu, joka seuraa tulostus tulostustöiden ominaisuuksien perusteella. Ohjelmisto mahdollistaa täyden näkyvyyden tulostimiin ja monitoimilaitteisiin, yksittäisistä töistä aina käyttäjä- ja osastotasolle asti. Näin on mahdollista optimoida tulostinlaitteistosi toiminta ja uusien laitteiden hankinta sekä ohjata veloitus oikeille käyttäjille, osastoille tai käyttäjäryhmille vaivattomasti. Print Manager yhdistetään verkon tulostinpalvelimeen ja näin saadaan heti reaaliaikainen seuranta, kiintiöiden hallinta, käyttöraportit ja joustava sovelluksen hallinta.

printer usage report

Joustavan arkkitehtuurinsa ansiosta Print Manager soveltuu kaikenkokoisiin ympäristöihin - pienestä toimistosta aina maailmanlaajuiseen organisaatioon asti. Printer Usage on auttanut tuhansia ta yritystä ymmärtämään ja hallitsemaan tulostuskustannuksiaan.