print manager
save printing costs
cost of printing
save paper, save tree
print manager software

Print Manager Professional

Tulostuksenhallinta Software

Aloita 30 päivän ilmainen kokeiluversio

Ohjelma tulostuksen seuranta- ja hallinta!

Väritulostamisen nopea yleistyminen on johtanut tilanteeseen, jossa asiakirjatuotannon kulut voivat helposti kasvaa hallitsemattomiksi. Tämä asettaa kasvavia vaatimuksia tulostuksenseurannalle ja -hallinnalle. Print Manager Professional tekee loppukäyttäjistä (Windows / Linux / Unix / Mac OS) vastuullisimpia tulostajia ja verkkoa kuormitetaan järkevämmin.

print control software printer counter software

Print Manager Professional on ohjelma tulostuksen seuranta- ja hallinta. Se toimii lähes kaikkien kirjoittimien kanssa ja tukee standardeja tulostuskieliä. Järjestelmä on kehitetty tarkkailemaan, mittaamaan ja hallitsemaan laajojenkin verkkojen asiakirjaliikenteen toimintaa, mahdollistaen tehokkaamman ja tuottavamman työnkulun ja kustannusten vähentämisen. Käytettäessä Print Manager Professional, tulostuskulut voidaan ohjata erillisille kulutileille, asiakkaille tai työnumeroille. Kulut voidaan siten kerätä omiksi laskuiksi tai raporteiksi. Se tukee MS Access-ja SQL-palvelimen (myös ilmainen versio SQL Server).

print tracking software

Print Manager Professional on kattava ja helppokäyttöinen ratkaisu, joka seuraa tulostus tulostustöiden ominaisuuksien perusteella. Ohjelmisto mahdollistaa täyden näkyvyyden tulostimiin ja monitoimilaitteisiin, yksittäisistä töistä aina käyttäjä- ja osastotasolle asti. Näin on mahdollista optimoida tulostinlaitteistosi toiminta ja uusien laitteiden hankinta sekä ohjata veloitus oikeille käyttäjille, osastoille tai käyttäjäryhmille vaivattomasti. Print Manager Professional yhdistetään verkon tulostinpalvelimeen ja näin saadaan heti reaaliaikainen seuranta, kiintiöiden hallinta, käyttöraportit ja joustava sovelluksen hallinta.

printer usage software

Joustavan arkkitehtuurinsa ansiosta Print Manager Professional soveltuu kaikenkokoisiin ympäristöihin - pienestä toimistosta aina maailmanlaajuiseen organisaatioon asti. PrinterUsage on auttanut tuhansia ta yritystä ymmärtämään ja hallitsemaan tulostuskustannuksiaan.

Työ kaikki tulostimen merkki!

Mikä tahansa tulostin, MFC ja piirturi.

Aloita 30 päivän ilmainen kokeiluversio

On paljon enemmän nähdä! Hanki ilmainen kokeiluversio Print Manager Professional tänään!
Latauslinkki lähetetään sähköpostiosoitteesi.

Palaa alkuun

Share Page